Werving & Selectie

Zoekt u een vaste medewerker voor uw bedrijf? WeFlexWork zoekt graag de juiste kandidaat. Wij hebben de kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in talent en de meest up-to-date kennis van werving en selectie. Met deze kennis zijn wij in staat een uitstekende match te maken tussen u en de kandidaat. Wij bemiddelen en plaatsen duurzame inzetbaarheid in voor bepaalde of onbepaalde tijd, waarbij wij rekening houden met uw mensen, ambities en de bedrijfscultuur.

Detacheren

Zoekt u extra versterking voor een langere tijd, maar wilt u wel flexibel blijven? Dan kunt u personeel via detachering inhuren. Veranderingen, zoals een structurele toename van de vraag of een langdurig zieke medewerker zijn voorbeelden waarin u een kandidaat op detacheringsbasis inhuurt. U wilt er zeker van zijn dat de medeweker die u aanneemt, niet van het ene op het andere moment kan stoppen.

Uitzenden

Als dynamische organisatie wilt u in staat zijn direct pieken op te vangen, En wanneer het weer even wat rustiger is wilt u moeiteloos uw personeelsbestand kunnen aanpassen. Op die momenten kunt u tijdelijk personeel op uitzendbasis inhuren. Wij werven en selecteren de juiste kandidaten om een korte klus, zieke medewerker of zwangerschapsverlof op te vangen. Ook kunt u op uitzendbasis een compleet team samenstellen voor een nieuw tijdelijk project.

Payrolling

Bij payrolling nemen we de medewerkers van een cliënt bij ons in dienst en worden we hiermee juridisch de werkgever. Daarmee nemen we ook de arbeidsrechtelijke risico’s over. Dit betekent dat alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loon doorbetalingen, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van de CAO- en wetswijzigingen tot onze verantwoordelijkheid behoort. Als cliënt blijft u de belangrijkste kernzaken wel zelf bepalen, zoals het aannemen van nieuwe medewerkers, de hoogte van de salaris en het voeren van functioneringsgesprekken.